MOODFOOD WORKSHOP

In de moodfoodworkshops maken we kadootjes om te zien, te proeven én te ervaren. Daar heb je dus géen klassieke chefsopleiding voor nodig. En ook geen professionele ervaring.

Wat je wél nodig hebt is ‘n open mind, wakkere zintuigen en het verlangen om met meer vrijheid, lol en creativiteit te koken. Plus ‘n vleugje moed en een Pippi-mindset (‘ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan’). En iemand die de ‘kan-ik-niet’ stoflaag’ van je afblaast, je auto-pilot uit zet en je voedt met vertrouwen en inspiratie. Wij dus.

We nemen je mee op een tasty trip inside. Vertrekpunt is onze filosofie dat eten niet alleen brandstof is voor je lijf, maar ook food for your mood & soul. En dat koken, eten en leven (!) simpelweg gaat om vertrouwen op je gevoel! Op jouw zintuigen en jouw onderbuik.

Geen regels en weegschalen dus en geen standaard recepten. Die kun je namelijk ook gewoon copy-paste van internet plukken. We gaan voor échte toegevoegde waarde. En gebruiken onze prachtige soulrecipes als basis, maar er gaan samen MAGIC van maken. Jouw vrijgemaakte creativiteit, gevoel én aandacht zijn de smaakmakers die écht het verschil maken. Tijdens deze workshop, maar ook zeker daarna in jouw eigen keuken!

In ons MoodFood Atelier gaan we met een intieme groep op ontdekkingsreis langs vergeten en nieuwe groenten, kruiden, bloemen, smaakmakers en mooimakers. Geurpotjes. Een desire-market. We leren je handige technieken. Samen toveren we de tafel vol met kleurrijke smaaksensaties. Stuk voor stuk kadootjes om te zien, te proeven en te ervaren.

Onze belofte: je voelt je verwend, betovert, verrijkt en vol energie om thuis ook meer feestjes op je bord en in je lijf te creëren. Naast een bijzondere belevenis rijker, ga je ook naar huis met meer vertrouwen in jouw eigen magic inside.

Kijk in de agenda voor de verschillende data en thema’s.

Of geef je hier gelijk op als jij wel toe bent aan een inspiratie-, energie en moodboost. Of geef het iemand kado die dit kan gebruiken. Uiteraard creëren we voor jouw gezelschap ook met liefde een workshop op maat, bel me dan even.

De workshop kost € 95. Inclusief drie gangen diner, álle drankjes, volle aandacht van een gepassioneerde soulchef en een onvergetelijke herinnering.

“If you follow the rules, you miss all the fun”