YOUR WORKRECIPE / MASTERCLASS (ZAKELIJK)

Of ben jij op je werk met je aandacht vaak bij anderen? Of bij straks? Of bij méer? Voel je je net iets te vaak gestresst, gejaagd of leeg? Vergeet je jezelf te voeden met wat jij écht nodig hebt? Waar je lijf, je hart en je onderbuik eigenlijk om vragen? Vul je jezelf net te vaak op de auto pilot? Of volgens regels van jezelf of hoe het ‘hoort ‘ in jouw team of bedrijfscultuur?

In de ‘Your Workrecipe moodfood masterclass’ gaan we op een tasty trip inside naar jouw werkrecept. Wat zijn jouw persoonlijke ingrediënten? How do you keep your fire burning?
We gaan vertragen. De aandacht naar binnen. Bye bye busy head en auto-pilot. De lekkerste masterclass ooit. Een refreshbutton met je team. Diptrips. Moodbombs. Discodip. Proeven in plaats van praten.

Alle zintuigen wakker. Al luisterend, proevend, ruikend, kijkend en knedend ontdek jij jóuw workrecipe. We inspireren je hoe je zintuigen- die je altijd tot je beschikking hebt – de ingang zijn binnen. Naar jouw gevoelswereld. Wat jij nodig hebt. Er bestaat geen one-size-fits-all. Je collega’s zijn andere mensen en hebben dus andere dingen nodig. Er is er maar 1 die jouw recept voelt. Jij. Jouw werkdag volgens jouw recept. Omdat je dan feilloos weet wat jij zélf kunt doen voor jouw werkgeluk. Omdat jij de baas bent over je energie.

De masterclass duurt ± 3 uur en kost € 1500 (tot 10 personen) .

Kan jouw team deze bijzondere boost gebruiken?

SUCCES IS EEN INSIDE JOB

Gezonde succesvolle mensen kennen hun superpersoonlijke ingrediënten om zich energiek, gefocussed en vervuld te voelen. Ze kennen hun energydrains én hun soulfuel. Ze investeren in hun binnenkant. Voelen zich misschien niet altijd goed (voor niemand haalbaar), maar vóelen wel goed. Luisteren naar zichzelf. En handelen er naar.

Ze zetten hun energiehuishouding op de eerste plek, óok op het werk. Niet vanuit een te groot ego. Maar omdat ze weten dat ze zichzelf én hun team daarmee een groot kado geven. Door die selfcare kunnen ze veel meer geven en er écht zijn op hun werk. Zijn ze van betekenis. Energiek. Betrokken. Productief. Openminded. En stroomt er werkgeluk ipv stress en ontevredenheid.

Heaven - gast Mood Food Masterclass Vrumona

“Claudia vertelt op hele fijne manier en vanuit passie over haar visie op Mood Food. Daardoor spreekt haar verhaal over ‘eat what you need’ aan en word je direct meegenomen in haar enthousiasme. Het ruiken, zien, voelen en proeven van gerechten en ingrediënten maken de belevenis compleet, waardoor je uiteindelijk met een écht nieuwe kijk op voeding en energie de sessie verlaat. Erg inspirerend en nieuw, terug naar binnen en naar jezelf, los van alle ‘regeltjes’ en ‘moeten’. Een aanrader voor als je, los van alle basistheorie die er overal over voeding te vinden is, op een echt andere manier naar je relatie met voeding en jezelf wilt kijken.”

Victoria - Marketing manager Jumbo

“De Mood Food Masterclass was een verrassende middag vol met positieve energie en verbintenis. Een heel toffe feel good ervaring met mooie connectie en aandacht voor zowel jezelf en wat jou voedt , als met anderen. Direct uit ons drukke hoofd door te ruiken, proeven, vertragen, lachen, voelen en creëren. Aan de hand van de originele opdrachten en het maken van de moodbombs liet iedereen dingen van zichzelf zien en horen die we niet wisten van elkaar, maar die wel voor veel extra energie en verbinding zorgden (ook achteraf). De discodip op de grond in de meetingroom achteraf zei eigenlijk alles.”

ERVARINGEN