Als moodfoodexperts blenden we belevenis en betekenis om jouw boodschap of wens op ultieme manier proefbaar en voelbaar te maken. En jou en je gasten op soullevel te bewegen en verrijken.

SOULRECIPE = EYECANDY + ENERGYBOOST + FOOD FOR THOUGHT + FUEL FOR THE SOUL

CATERING / SOULFUEL

Wat je ook wilt delen, vieren of bereiken tijdens jouw event, ons moodfood creëert driedubbel feest. Vóór het eten, als je ‘t ziet. Tijdens, als je het proeft en ervaart. Én achteraf, als je voelt wat het met je doet. Het voelt als ‘n boost aan positieve energie. Als ultiem persoonlijk kado. Als wauw. Verwondering. Verwennerij. Soullevel aandacht.

Want dat kán eten zijn. Feest voor je ogen, je mond, je lijf, je mood, je soul én je gasten uiteraard! Doei auto pilot, sleur, oppervlakkigheid en copy-paste. Hallo eyecandy, smaaksensaties én soulfuel op jouw bord. Dát is onze belofte, waar we ook komen! We raken jouw gezelschap met 1 hap meer dan 1000 woorden kunnen.

Deel met ons jouw plannen, dromen en wat je wilt creëren aan sfeer, impact en gevoel en dan zijn dát onze ingrediënten voor moodfoodmagic op maat! Geen standaard menu’s dus, gewoon bellen of mailen en we toveren jouw event om tot een onvergetelijke belevenis vol betekenis.

Proef hier vast wat inspiratie in ons portfolio!

“Life is too short to eat boring food.”

CONCEPT FOOD / CONVERSATION STARTERS

Eten is in onze visie niet alleen brandstof voor je lijf, maar ook voor je mind, hart en soul. MOODFOOD dus. En het komt letterlijk binnen, in je buik, bij je gevoel. Dé plek waar je wil dat je gasten of klanten terecht komen om maximale impact te kunnen maken op ze. Om verbinding te creëren. Om ze te verwonderen, openen en raken.

That’s what food can do! Eten als ultieme communicatiemiddel. Converstationstarters. Als manier om mensen te bereiken op een dieper level. Om ze écht iets wezenlijks mee te geven. FOOD FOR THOUGHT. FUEL FOR THE SOUL.

Want dat is toch wat je wilt op jouw event? Dat gasten zich écht open stellen voor de boodschap die je wilt overbrengen, dat ze geraakt, verwonderd en verrijkt worden? Onze op maat gemaakte conversationstarters (ontbijt, lunch, breakbite of fingerfood) voelen als een persoonlijk kado. Als de puurste en lekkerste vorm van aandacht.

De allerdiepste behoefte van mensen is om gezien te worden. Als je jouw gasten dát laat voelen is er ‘n rijke voedingsbodem waarop de relatie kan groeien. En dat échte persoonlijke contact is in deze tijd van snelle oppervlakkige communicatie écht goud waard. Deel met ons jouw visie en wat je wilt creëren aan sfeer en impact en dan zijn dát onze ingrediënten voor moodfoodmagic op maat! Geen standaard menu’s dus, jouw event is uniek. Gewoon bellen of mailen en we vertalen jouw boodschap, merk of visie in conversationstarters die jouw gasten betoveren.

Gewoon bellen of mailen en we vertalen jouw boodschap, merk of visie in conversationstarters die jouw gasten betoveren.

TEAMTREAT : PERSONALISED EDIBLE COMPLIMENTS

Wanneer heb jij jouw team voor het laatst écht jouw waardering laten voelen? Hun energie en talenten gevierd én gevoed? In deze gejaagde online tijd is niets waardevoller dan realdeal persoonlijke aandacht. Het is als mens onze diepste behoefte om gezien en gewaardeerd te worden. En wil jij dat je team zich met ziel en zaligheid inzet, dan moet je ze simpelweg ook op dat level zien, waarderen en voeden.

De TeamTreat met eetbare complimenten maakt die waardering op originele en ultieme manier zichtbaar, proefbaar en voelbaar. Aandacht op soullevel dus en een compliment wat letterlijk binnenkomt. Een onvergetelijke belevenis voor ieder als persoon én als team om hier samen van te genieten.

Verwacht een uniek personalised voorgerecht per persoon. Een prikkelend hoofdgerecht wat geïnspireerd is op jullie business soul en dat wat het team succesvol en bijzonder maakt. En het dessert maakt proefbaar wat ingrediënten zijn voor groei en werkgeluk in de nabije toekomst.

Food for thought & fuel for the soul. let’s connect! als jij een teamuitje, eindejaarsevent of kwartaalmeeting met bijzondere impact wilt. Met de ultieme blend van belevenis en betekenis . Voor deze TeamTreat zijn jullie super welkom in ons MoodFood Atelier of komen we naar jouw locatie.