SOULRECIPE = EYECANDY + ENERGYBOOST + FOOD FOR THOUGHT + FUEL FOR THE SOUL

ATELIER

Welkom op onze soulful locatie die te huur is voor jouw persoonlijke of zakelijke event. Een unieke oplaadplek aan de dijk tussen Haarlem en Amsterdam. Met alle ingrediënten die zorgen dat jouw training, vergadering, presentatie of andere gathering een bijzondere belevenis mét betekenis wordt.

Waar je in alles wat je ziet, ruikt, proeft en voelt wordt om de  buitenwereld even te laten voor wat die is. De aandacht te verleggen. Van teveel denken naar voelen. Van autopilot naar alive. Van hokjes & regels, naar dromen & verlangens. Van buitenwereld naar binnenwereld. En van streven naar beleven.

BELEVENIS ÉN BETEKENIS

Ons Atelier is een bijzondere blend van een keuken, huiskamer en tuinatelier met een warme, inspirerende en openminded sfeer. Alles is zo ingericht om gasten écht te raken. En op soullevel te bewegen en voeden. Frisse ideëen los te maken. Dromen, verlangens en gevoelens de ruimte te geven. De energie op te laden. Betrokkenheid te creëren. Moed aan te wakkeren.

Voor jullie meeting, training, workshop, tribe-dag, lancering, teamuitje of privé diner creëren we bijzondere brandstof voor lijf, mind, hart en soul. We toveren eetmomenten om tot ultiem en inspirerend oplaadmoment. Op maat gecreëerde food alchemy vol aandacht, geladen met jóuw boodschap, waarden of missie.

Álles is mogelijk en wij denken dolgraag met je mee om belevenis en betekenis te blenden tot ‘n tailormade recept voor jullie gathering of event.

Moodfood Atelier / Vijfhuizerdijk 247 / 2141 BL Vijfhuizen / 06-24117782

TARIEVEN

Dagdeel € 350,-
Dag € 600,-
Avond € 300,-
Uur extra € 75,-

Incl. Soulful hosting, creative toolkit en onbeperkt koffie, pukka thee & smaakwater

Soul safari:

Tasty trips inside: keuze uit éen van onze zintuigelijke aanwakkersessies vooraf en/of tussendoor als moment van inspiratie, verdieping of verbinding. Geef ons aan wat je wilt bereiken en wij creëren precies die creatieve culinaire pokon die zorgt voor extra impact.

Soul treats:

Onvergetelijke oplaadlunch of ander eetavontuur, customised moodfood (maakt jouw merk, verhaal of boodschap proefbaar en voelbaar), boottochtje, kampvuursessie, inspirerende kookworkshop en……

Marieke van Kruisbergen

“We hebben zo genoten! En zijn nog steeds aan het nagenieten! De kleuren, geuren en betoverende gerechtjes. Jouw passie voor wat je doet en je enthousiasme en inspiratie om je dromen te volgen me het Mood Food Atelier. Ik werd er heel erg blij van en het heeft een vuurtje bij mij aangewakkerd om nu ook eens echt die stap naar binnen te zetten en te gaan durven ontdekken waar ik nou zelf echt blij van wordt.Ik vond het een magische avond en kijk uit naar alle andere mooie dingen die je nog gaat creëren!”

Marcel van Dijk

Nogmaals dank! Het was erg inspirerend, fantastisch en bijzonder eten. En het Mood Food Atelier is een unieke locatie, echt ingericht om mensen te verrassen, verleiden en inspireren. Na binnenkomst zijn we ondergedompeld in een unieke ervaring van geuren, kleuren en smaken. Perfect op elkaar afgestemd, plaatjes op het bord en een smaakexplosie in de mond.. Een complete ervaring die letterlijk en figuurlijk smaakt naar meer. Jullie plezier met elkaar werkt ook aanstekelijk. En jouw mooie woorden bij de start, met de link naar het boek klopte helemaal. Het komt recht uit je hart dat je mensen iets unieks wilt meegeven.Het komt op mij over dat je jouw pad hebt gevonden en die beloop je heel authentiek. Dat zouden echt meer mensen moeten doen.

Marianne Nieuwenhuijse

“Met heel veel bevlogenheid, expertise en gevoel weet Claudia een groep in beweging te krijgen. Haar positieve energie werkt aanstekelijk. Ze weet met haar creativiteit aan alles een originele kleurrijke twist te geven. Ze verbindt mensen op een fantastische smaakvolle manier en creëert iedere keer iets unieks”

ERVARINGEN

Proef hier de sfeer tijdens één van onze events!