Hoor, ruik, zie, proef en vóel de ‘piece of magic’ die jij bent via deze verrukkelijke Tasty Trip Inside.

Een bruisende belevenis vol bezieling en betekenis. Door prikkeling van álle zintuigen (her)ontdek je de meest magische plek op aarde: jouw onderbuik. De plek waar je verlangens, intuïtie, levenslust en ZIN zich bevinden. Die eigenlijk allemaal vanuit die wijze onderbuik al dagelijks naar je fluisteren, maar durf jij écht te luisteren?

The head thinks, the body knows.

Ik tover jouw autopilot uit en neem je mee op ‘n tasty trip inside naar jouw ZIN. Want een ZINvol leven is een leven vol ZIN. Door de focus te verleggen van streven naar beleven, ervaar je de magische combinatie van sensaties van vreugde, vrede en vrijheid IN jouw lichaam. Hier & nu. Je hoeft dus niets te veranderen, ‘alleen maar’ te ontspannen in wie en waar je nu bent.

We duiken met onverdeelde aandacht én joy samen in een verrukkelijk eetavontuur. De ophaalbrug tussen je hoofd en de rest van jouw lichaam zakt met iedere hap meer naar beneden. Tot we via kleurrijke zijpaadjes aankomen op die meest magische plek op aarde: jouw onderbuik.

Alleen door dáar echt aanwezig te zijn en weer te leren luisteren naar het fluisteren, kun je ZIN, magie en diepe vervulling VOELEN in je lijf. Gevoelsmiljonair zijn dus.

Tijdens deze bijzondere belevenis reik ik eten als verrukkelijke alledaagse tool aan om de wijsheid, zin, magie en GUIDANCE van je lichaam weer opnieuw te leren voelen.

Ga je mee en trakt-EER JIJ JEZELF met dit avontuur naar jouw ‘MAGIC within’?

Vrijdag 23 juni van 18:30 – 22:30 uur  /  SoulRecipe  /  Vijfhuizen

€ 145 (zes gangen Food Alchemy, bruisende moestuindrankjes, kampvuur & vibrant vibes)

Are you ready to taste your own MAGIC?